Welkom op de website van GrowYourHealth.

Ons team bestaat uit twee personen, Marc en Jarno. Beiden geboren en getogen in Bakhuizen, een afgelegen dorp in de mooiste omgeving van Friesland.

Voor de mannen is een gezond leven erg belangrijk. Omdat ze hier zelf ook veel mee bezig zijn, kwamen ze op het idee om een blog te starten.

Jarno: “Al sinds jongs af aan ben ik aan het creëren. Altijd als mij iets interesseert ga ik me er altijd helemaal in verdiepen. Dit wil ik ook laten zien in de artikelen die ik ga schrijven.”

Vanwege onze ambitie voor een gezonder en bewuster leven, willen wij jou onze kennis en ervaringen delen.

Marc: ”Ik ben een energiek en creatief persoon. Al lang wil ik hier iets mee doen, dus dit zie ik als een mooie uitdaging. Een gezonder leven begint bij jezelf!”. Mensen zeggen vaak: “Waar Marc binnenkomt, ontstaat beweging”.

Door middel van deze blog willen wij onze visie en ervaringen over gezondheid, voeding en sport met jullie delen, helpen het te integreren in je leven, de gevolgen van een ongezonde levensstijl bij te brengen en tips te geven om bewuster en gezonder te leven.

Erg interessant dus, als jij ook zo van gezondheid houd als ons.

 

Mocht je het leuk vinden om ons ook op andere kanalen te volgen? Neem dan snel een kijkje op ons Instagram account (@GrowYourHealthNL)